Keneen mä otan yhteyttä?

Jos sulle tulee jotain mieleen tai haluat tietää lisää, soita näille!

 

Timo / 0503427140 / timo.rautiainen(ät)muma.fi

Hei olen Timo ja toimin Lapset on tärkeitä hankkeessa hankepäällikkönä. Lapsuudessa minua kutsuttiin myös Immoksi. Minulle perhe on ollut aina tärkeä niin lapsuuden perheeni kuin nykyinen oma perheenikin. Muistan omasta lapsuudesta hetkiä, jotka ovat kantaneet aina tänne saakka. Lapset on tärkeitä -hankkeen helmiä on lapsilta saatavat ideat, ajatukset ja tuotokset.


Susanna / 050 301 9368 / susanna.heugenhauser(ät)muma.fi

 Tervehdys olen Susanna, Lapset on tärkeitä -hankkeen hankesuunnittelija. Koko työelämäni olen saanut miettiä, mitä aikuisten pitäisi tehdä, jotta lapsilla asiat olisi hyvin. Jo pienenä olin kovinkin pohtiva tytöntylleröinen, ja nyt saan pohtia osallisuutta yhdessä lasten kanssa.Luonto on minulle edelleen paras leikkipaikka. Paikka, jossa ajatukset järjestyy paikoilleen. Rakastan kaikkea, mikä kasvaa; kasveja, ihmisiä ja eläimiä.


Emma / 045 118 7609 / emma.lappi@tatury.fi 

Moikka! Olen Emma, hankesuunnittelija Lapset on tärkeitä -hankkeessa. Parasta työssäni on ehdottomasti ihmiset, niin lapset kuin työkaverit ja yhteistyökumppanitkin. Vapaa-ajalla viihdyn luonnon kauneutta ihastellen, pyörän selässä, linopainannan ja keramiikan parissa tai kirja kädessä. Kotoa löytyy kaksi alle kouluikäistä lapsukaista ja puoliso, joiden kanssa aikaa vietetään myös veneillen, sienestäen ja lautapelejä pelaillen.


Mari:

Olen erityisasiantuntija Mari Ruuth Kuntoutussäätiöstä. Kuntoutussäätiö osallistuu Lapset on tärkeitä -hankkeeseen oman osahankkeen puitteissa. Parasta työssäni on yhteiskehittäminen ja uusien asioiden oppiminen. Projektityössä on hienoa, jos voi nähdä ja osallistua hankkeeseen sen koko elinkaaren ajan tarjousvalmistelusta loppuraportin kirjoittamiseen asti. Vapaa-ajalla harrastan esim. ulkoilua, sulkapallon peluuta, pyöräilyä, askartelua ja lukemista.


Tuuli: 

Olen mukana hankkeessa Kuntoutussäätiön edustajana. Kehitän ja arvioin lasten osallisuutta vahvistavia menetelmiä Parasta työssäni on tiimityöskentely ja yhteistyö eri organisaatioiden kanssa. Pidän erityisen paljon siitä, että saan työskennellä eri puolilta Suomea olevien ihmisten kanssa. Tämä palauttaa mieleen myös oman lapsuuteni Savossa, mikä auttaa ymmärtämään paremmin hankkeeseen osallistuvia lapsia.


 

To top